HASZNOS WEBOLDALAK
DTKH ügyfélszolgálat
MÁV jegyvásárlás
MVM Next Online ügyintézés

Honfitársaim! Kedves Látogatóink!

„Oh honfi, őrizd e tüzet
S ne félj, ha vész borúl:
E szikra fényt ad és hevet
S ég olthatatlanúl.”

Vörösmarty: Honszeretet


A Szózat költőjének szavai szeretném, ha áthatná valamennyiünk lelkét, gondolatát. Én - aki elkezdtem ezt az új ciklust-, ennek szellemében kívánok tevékenykedni.
Tudjuk, sok még a tennivalónk. Monorierdő egy nagy kihívás még a rutinos tapasztalt politikusoknak is. A felkínált történelmi lehetőséggel élnünk kell, hogy erősödjenek a családok, hogy erőre leljen településünk. A holnap jobb útját kell keresnünk egymás számára. Egy a hazánk, egy a településünk, a jövőnkben is együtt osztozunk. Azért dolgozunk, hogy közös erőfeszítéssel közelebb kerüljünk ahhoz, hogy a jól végzett munka tisztes helytállást biztosítson mindenki számára. Ki kell aknáznunk a lehetőségeket amit beruházások nyújthatnak számunkra. Községünk kellő lehetőséget nyújt ehhez. Monorierdő, ez a több mint 640 éves történelmi múlttal rendelkező falu számos igazi értéket mondhat magáénak. Árpád vezér, szellemi öröksége, egyházi és világi kultúránk szellemisége értékes kincsei településünknek.
Teremtsünk olyan otthont itt Monorierdőn, amelyből sugárzik a béke, a szeretet, a jóság és a hit. Ez a legfontosabb üzenet, amelyet át szeretnénk nyújtani Önöknek!


„Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet,
mert abból indul ki minden élet.”

Péld. 4:23.


Barátsággal köszönti Önöket:
Szente Béla
polgármester

szentebela
Megszakítás